Hoofdinhoud

Le vestiaire des parfums

EEN GARDEROBE VOL GEUREN.
ALS DE PURE ESSENTIE VAN YSL STIJL EEN PARFUM WORDT.

LE VESTIAIRE
DES PARFUMS

Le Vestiaire Des Parfums, waarin de creatieve geest van Yves Saint Laurent sterk naar voren komt, is een collectie met hoogwaardige uitgesproken signature parfums. Ze zijn geïnspireerd door de meest iconische items, materialen of adressen, en maken van de meest kostbare ingrediënten een smaakvol pad om te bewandelen.

L e   V e s t i a i r e   d e s   P a r f u m s

ESSENTIELLE
COLLECTIE

Le Vestiaire des Parfums is een eerbetoon aan de Yves Saint Laurent-stijl. Trench, vlinderdas, leer — elk unisex parfum interpreteert een centraal item uit de emblematische garderobe van Yves Saint Laurent. Een unieke en luxe olfactorische garderobe die de kracht verleent om je eigen identiteit en uniek zijn te uiten. Als de pure essentie van stijl parfum wordt en als een lang aanhoudende sillage een tijdloze houding onthult.

C O L O R F U L  F L O R A L S


R A D I A N T  F L O R A L S


S P I C Y  S E N S U A L S


W A R M  S E N S U A L S


L e   V e s t i a i r e   d e s   P a r f u m s

COLLECTION
RÊVÉE

De Collection Rêvée is het resultaat van de denkbeeldige reizen en inspiraties voor verre reizen van de heer Saint Laurent: wat er over is van de zeldzame chemie en invloeden die verweven zijn in alle uithoeken van het Oosten. Geborduurde arabesken en fluweelachtige suèdesoorten dalen zachtjes neer op de huid en roepen de gedroomde wereld van de couturier op en dat levert stijlvolle, zeer eigentijdse parfums op.