Hoofdinhoud

DURF UW
Y TE
VERBETEREN

BEVRIJD UW VERLANGEN NAAR PASSIE
EN DE INTENSITEIT OM HET TE BEREIKEN.

Y    L ’ E L I X I R

ZEER ENIGMATISCH.
INTENS RIJK.

EEN MIX VAN LUXUEUZE INGREDIËNTEN: NATUURLIJK OUD HOUT, GECOMBINEERD MET MYSTERIEUZE WIEROOK EN OURIKA GERANIUM WANNEER HET MEEST INTENS IS. DE MEEST GECONCENTREERDE, MEEST INTENSE INTERPRETATIE TOT NU TOE VAN Y. HET ELIXER VAN SUCCES.

Y
EAU DE PARFUM


ZEER
FRIS.
INTENS
MANNELIJK.

EEN HOUTACHTIG FRIS PARFUM. EEN KRACHTIGE MIX VAN FRISSE GERANIUM, BEDWELMENDE SALIE EN SENSUELE HOUTTONEN. EVEN OPWINDEND ALS ZINDERENDE AKKOORDEN OP EEN ELEKTRISCHE GITAAR. NET ZO STRAK ALS EEN STRAK ZWART PAK. VERSLAVEND EN INTENS, HET STRAALT EEN ZELFBEWUST SUCCESVOL GEVOEL UIT.

Y
EAU DE PARFUM INTENSE


ZEER
COOL.
INTENS
SENSUEEL.

DE ICONISCHE MIX VAN KRACHTIGE FRANSE BLAUWE LAVENDEL, KNAPPERIGE SALIE EN FRISSE GERANIUM ESSENCE. NOG INTENSER DOOR DE LEVENDIGE BLAUWE JENEVERBESSEN EN DE SENSUELE NOTEN VAN DIEPE HOUTACHTIGE PATCHOELI VERKREGEN IN BALI. VERSLAVEND EN INTENS, MET EEN 24 U INTENSITEIT MET ÉÉN SPRAY, VERGROOT UW PASSIE, VERGROOT UW Y.

Y
LE PARFUM


ZEER
VERKWIKKEND,
INTENS
PUUR.

EEN INTENSE HOUTACHTIGE FRISSE GEUR, DE ABSOLUTE KRACHT VAN EEN DONKERE VAREN, INTENSER, KRACHTIGER, EN VERSLAVENDER DAN OOIT. EEN PARFUM DAT HET VERKWIKKENDE FRANSE LAVENDEL COMBINEERT MET DE KRACHT VAN HET AMERIKAANSE ZWARTE CEDERHOUT. EXCLUSIEF GESELECTEERD VOOR YSL BEAUTY. GEACCENTUEERD DOOR HET MUNTACHTIGE VAN DE ICONISCHE GERANIUM EN HET DIEPE BEDWELMENDE VAN WIEROOK.