Hoofdinhoud

ONZE VERBINTENISSEN AAN HET MILIEU

Sinds enkele jaren ontwikkelen wij producten op een manier die de impact op het milieu zoveel mogelijk beperkt in elke fase van de levenscyclus, van de ontwerpfase tot het einde van de levensduur van het product.



Dat betekent een milieuvriendelijk design zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en de luxenormen van YSL Beauté. Door de milieuvoetafdruk van onze productformules te verkleinen door meer grondstoffen op een verantwoorde, duurzame manier in te kopen met respect voor de biodiversiteit, geoptimaliseerde verpakkingen en de verbintenis tot nul ontbossing.

In 2020 is 93% van onze producten milieuvriendelijk ontworpen, dankzij een jarenlange duurzame transformatie in onze productontwikkelingsprocessen. Wij beschikken over een instrument dat ons helpt de milieu- en maatschappelijke gevolgen te evalueren van elk aspect van de levenscyclus van het product en het bijhouden van de voortgang op vier gebieden die voor verbetering vatbaar zijn: de verpakking, de voetafdruk van de formule, de herkomst van ingrediënten en het maatschappelijk nut van het product. "


Caroline Nègre,

Scientific Director.

We have been awarded the butterfly mark, powered by Positive Luxury , in recognition for our commitment to social and environmental sustainability.

ENKELE REEDS GENOMEN MAATREGELEN

ONZE VERBINTENISSEN

OURIKA COMMUNITY GARDENS

Collectief de wonderen van de natuur oogsten en tegelijk de plaatselijke vrouwengemeenschappen steunen voor een duurzamere toekomst.

ABUSE IS NOT LOVE



SOCIALE
VERBINTENISSEN

Vechten om partnergeweld te voorkomen.



VERBINTENISSEN AAN HET MILIEU

Elke dag weer onze ecologische voetafdruk verkleinen.

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring